SEFOS
SÄKER E-POST FÖR PRIVAT OCH OFFENTLIG SEKTOR
Köp SEFOS här

säker
digital kommunikation

MED MS OUTLOOK OFFICE 365

Med SEFOS behöver du inte vara IT-tekniker för att kommunicera säkert. När vi skapade tjänsten tog vi fasta på orden enkelhet, säkerhet och effektivitet vilket resulterat i en tjänst som är smidig för nya organisationer att ansluta sig till, samtidigt som applikationen är lika enkel att använda, som att skicka ett vanligt e-postmeddelande. Alla meddelanden som kommuniceras via MS Outlook Office 365 och SEFOS skyddas med stark kryptering hela vägen till mottagaren och kan därmed skapa nya arbetssätt och ökad effektivitet. 

Startup business people group meeting, Business team meeting working with new startup project, discussion and analysis data the charts and graphs, professional business team.

SEFOS i korthet

Enkelt

Det är lika enkelt att skicka meddelanden via SEFOS som det är att skicka ett vanligt
e-postmeddelande.

Säkert

SEFOS innehåller enbart validerade organisationer och användare samtidigt som alla meddelanden och bilagor är skyddade med stark kryptering.

Effektivt

Slipp krångliga faxar och lång-samma brev, med SEFOS kan vem som helst inom organisationen kommunicera digitalt på ett enkelt och säkert sätt.

back-green.png

Anpassningsbart

SEFOS kan enkelt anpassas efter olika organisationers krav på klientcertifikat och säkerhet.

Net ID 2

AUTENTISERING VIA NET iD

För att möta kraven på stark autentisering kan vi idag erbjuda inloggning med hjälp av Net iD och SITHS-kort.

225-2259620_microsoft-outlook-icon-office-365-outlook-icon-hd

Fungerar med Outlook Office 365

SEFOS installeras som ett tillägg till MS Outlook Office 365 eller Outlook.com och kan bland annat distribueras till användarna inom organisationen via Office 365 admin center.

VILL DU VETA MER OM SEFOS?
KONTAKTA VÅRA PARTNERS

SEFOS erbjuds idag via nedan distributionspartners!