SEFOS för MS Outlook

Skicka säkra meddelanden direkt från MS Outlook

MS Outlook är en av världens mest sålda och använda program för kommunikation och hantering av e-post. En utmaning som dock skapar stora problem inom bl a offentlig sektor, är att e-post som skickas via Outlook, klassas som osäker. Därmed tillåts ej offentliga verksamheter att skicka exempelvis personkänslig, eller på annat sätt sekretessbelagd information digitalt via tjänsten.

Genom att installera SEFOS i Outlook blir det möjligt att både enkelt och effektivt kunna skicka säkra meddelanden till vem som helst direkt via MS Outlook!

Adressera vem som helst

Som användare av SEFOS i Outlook kan du skicka säkra meddelanden till vem som helst, oavsett om de adresserade mottagarna använder SEFOS i Outlook, i Teams, via SEFOS Admin Center eller inte har någon koppling till SEFOS överhuvudtaget.

Det enda mottagarna behöver är en e-postadress och att de kan uppfylla den identifieringsmetod som är kopplad till meddelandet. Låt mottagare verifiera sig med allt från tjänstelegitimation till privat eID och SMS.

Kom igång snabbt och enkelt

För att komma igång med SEFOS för Outlook kontaktar du först en av våra partners.

När du fått en inbjudan kan tillägget installeras snabbt och smidigt i Outlook genom några få enkla steg. Skicka sedan säkra meddelanden med ett enkelt knapptryck!

Vill du också kunna skicka säkra meddeladen?

Kontakta en av våra partners för att börja använda SEFOS!